Videnskab
 science >> Videnskab >  >> Natur

Owls of the Northeast

Det nordøstlige USA er hjemsted for syv ugletyper. Befolkningen i østlige skrigsugle, store hornede ugle, spærrede ugle og nordlige savkugleugle er stabile og endog stigende. Den fælles lammegulv, langugede ugle og kortugede uglepopulationer er i tilbagegang.

Almindelig lågeugle

Den fælles lammugle (Tyto alba) er en af ​​de mest almindelige ugle omkring verden og i nordøst. Mange stalduger migrerer mod sydøst om vinteren, men andre er året rundt beboere. Barnugler er hvide på undersiden af ​​deres kroppe og har hvide ansigter. Hovedet og ryggen er brune. De største stalugle vejer kun omkring et halvt halvtreds.

Østskrækjuglen

Den østlige skrigskovl (Megascops asio) spænder over alle de østlige USA. Det migrerer ikke og begynder at hofte i slutningen af ​​vinteren og det tidlige forår. Screech uglen har mærkbare øre tufts og gule øjne. Dens kropsfarvning varierer fra gråt til brun. De største screech ugler vejer omkring en halv pund. Screech uglen vil gøre sit hjem i forskellige levesteder, herunder skovklædte underopdelinger.

Great Horned Owl

Den store hornede ugle (Bubo virginianus) er den største og mest grufulde rovdyr blandt de nordøstlige ugler. Med en vægt på mere end 3 pund findes store hornede ugle overalt i USA. De byder på gnavere, fisk og insekter. Deres mest bemærkelsesværdige træk er deres store øre tufts. Deres farve varierer fra nuancer af brun til sort. Den store hornede ugle har også en hvid markering på sin nakke og en hvid mave.

Barred Owl

Den spærrede ugle (Strix varia) findes i hele det østlige USA, som gennemsnitligt ligger over et pund, ugleens farve er roterede stænger af brunt og hvidt. Den spærrede ugle flyver hurtigt væk, når den forstyrres og kan til tider høres under opkald i dagslys. Mere nordlige befolkninger er undertiden migrerende.

Northern Saw Whet Owl

Den nordlige Saw-Whet ugle (Aegolius acadicus) er den mindste af de nordøstlige Ugler, der vejer mindre end et halvt kilo. Dens farvning er brun med hvide striber. Den nordlige savkorns ugle har gule øjne og ingen ørepuder. En skovfugl, den fryser, når den nærmer sig.

Long-Eared Owl

Long-eared uglen (Asio otus) har en rækkevidde på tværs af nordøst. Vejer lidt mere end et halvt kilo, den lange ørede ugle er den mest strenge natlige af de nordøstlige ugler. Som det forventes, er ørestykket særligt lange. Nogle af de mere nordfugle vandrer om efteråret. Med farvestoffer, der spænder fra gråt til brunt, kalder den langørrede ugle sjældent undtagen under frieri.

Kortørede Ugle

Den kortøste ugle (Asio flammeus) findes i hele nordøst, men migrerer sædvanligvis mod syd for opdræt. Vægten op til et pund er den kortørede ugle brun og sort med et hvidt ansigt og gule øjne. Som navnet antyder, har disse ugle korte ørepuder, som ikke er normalt synlige.

Klik for at udvide hele teksten