Videnskab
 science >> Videnskab >  >> Natur

Typer af vilde katte i Massachusetts

Kun en art vildkvæg lever i Massachusetts fra 2011. Bobcat (Lynx rufus) lever i hele staten og har lille indflydelse på det menneskelige samfund. Bobcats har korte, bobbed haler, spidse ører og lang pels strækker sig fra deres kinder. Efter at have opnået modenhed, vejer disse mellemstore vildkatter mellem 11 og 20 pund og strækker sig 30 til 48 inches fra næsespidsen til enden af ​​halen.

Fordeling

Bobcats lever overalt Massachusetts i varierende befolkningstæthed. Ifølge Massachusetts Division of Wildlife and Fisheries (MassWildlife) er bobcats fælles i centrale og vestlige Massachusetts, stærkt skovklædte regioner med en række bjerge og andre naturlige enklaver uden indgribende menneskelig tilstedeværelse. MassWildlife kategoriserer bobcats som tilstedeværende, men ikke almindeligt i nordøstlige Massachusetts eller forstæderne nord og nordvest for Boston og sjældent fraværende i sydøstlige Massachusetts, et stærkt befolket kystområde, herunder metroforløbene i det større Boston-område og Cape Cod. >

Adfærd

Bobcats lever i skovområder med omfattende baldakin dækning. Mandlige bobcats udviser ensom opførsel, mens kvinder bruger store dele af hvert år, der opdrætter deres afkom. Generelt rolige dyr udsender bobcats undertiden grøfter, høje skrig og, i løbet af partersæsonen, hyler, ygger og meows. Bobcats flytter regelmæssigt afhængigt af tilgængeligheden af ​​mad, sæson og klima. I de skovrige regioner i Berkshire Mountains og Pioneer Valley i det vestlige Massachusetts, bobcats opretholde store territorier. Bobcats er mest aktive i daggry og skumring, selv om de også udviser aktivitet i dagslys og nat timer.

Feeding

Kategoriseret som aggressive og kæmpe jægere, kan bobcats angribe og dræbe dyr meget større end dem selv , såsom hjorte. De jager generelt på kaniner, egern, mus, fugle, skunks, opossums, muskrater, slanger og andre små dyr. Bobcats kan stjæle og bakke bytte, eller angribe bytte de uforvarende kommer over i deres rejser. Vildkatterne kan rejse så langt som 10 fod i en enkelt pounce. I tider med rigeligt bytte dræber bobcats stash ved at dække dem med græs, sne eller blade og vende tilbage til dem senere.

Impact

MassWildlife rapporterer, at bobcats har ringe indflydelse på det menneskelige samfund i staten . Staten forvalter høje befolkninger i områder vest for Route 31 gennem jagt og fangst sæson, med en cap fastsat til 50 tilladelige dræber om året for hele staten. Jagt bobcats øst for Route 31 i Massachusetts er ulovligt. Bobcats dræber lejlighedsvis lejlighedsvis, selv om det sker så sjældent, at det ikke udgør et ægte problem.

Klik for at udvide hele teksten