Videnskab
 science >> Videnskab >  >> Natur

Hvilke tilpasninger gør det muligt for Toco Toucans at leve?

Kendt for deres store farverige næb, har toco toucans den største bill to body forholdet af enhver fugl i verden. Disse baldakiner bor i de neotropiske regioner i Sydamerika og Sydamerika, hvor hovedparten af ​​sin kost består af sæsonbetonede frugter. På trods af toco-toucanens karakteristiske udseende ved forskerne meget lidt om rovdyr og levetid. I stedet fokuserer forskning på, hvordan disse underligt formede fugle formår at leve og trives i det vilde.

Beaks

Selv om det ser ud til at være en ansvar, hjælper den store næb tocoan fat i frugt , insekter, æg og småfugle. Forskere mener, at næbene kan tiltrække en kompis. Bæget giver et middel til at præenere fjer og forsvare mod mindre rovdyr. Toco-toucanen justerer blodgennemstrømningen til næb for at regulere deres kropstemperatur gennem kontrolleret varmetab, så fuglen ikke overophedes i sin tropiske habitat.

Toes

På grund af de store næb er relativt små kroppe og kortere vinger, toco toucans flyver dårligt. For at modvirke deres manglende mobilitet har toco-tukaner stærke ben og tæer. Af deres fire tæer på hver fod er den første og fjerde baglæns, så to tæer ombrydes rundt om grenene fra hver retning. Dette sikre greb gør det muligt for fuglene at gå og hoppe langs grene i baldakinen uden at skulle stole på deres vinger lige så meget.

Farvning

Tocoanbækken har en sort plet på orange og gul fjer, der blander sig i baldakinens farver. Den sort og hvide krop giver mere beskyttelse i områder, hvor tukaner skal være mindre synlige. Toco toucans lever i huller i træer, hvor de smutter deres lyse næb under deres vinger og tegner deres halefjeder for at dække farverne. Dette gør det muligt for toco-toucan at blande sig ind i det mørke hul og muligvis undgå rovdyr.

Flokke

Toco toucans lever typisk i små grupper på seks voksne, der rejser sammen for at finde friske kilder til frugt som årstiderne ændres, eller de nedbryder de tilgængelige frugtforsyninger. Begge forældre arbejder sammen om at tage vare på æggene og hæve de unge i de første otte uger. Toco toucans snakkes højt og klikker på deres næb for at kommunikere indbyrdes. De anvender også deres høje croaking lyde for at skræmme potentielle rovdyr og tillade gruppen at flygte.

Klik for at udvide hele teksten